Adatvédelmi nyilatkozat

netfizetésnek örülő figura


A webhely használatával Ön beleegyezik, hogy személyes adatait a jelen Adatvédelmi szabályzatban ismertetett módon felhasználja a Netfizetés.hu Kft.

Majdnem a teljes webhelyet megtekintheti anélkül, hogy adatokat adna meg önmagáról. Néha azonban egyes kért szolgáltatások biztosításához meg kell adnia bizonyos adatait. A jelen Adatvédelmi szabályzat ismerteti az ilyen esetekben történő adatgyűjtéssel és használattal kapcsolatos tudnivalókat.

Adatok gyűjtése Önről

A webhely az Ön személyes azonosításra alkalmas adatait, például e-mail címének megadását kéri, amikor azok szükségesek valamely kért szolgáltatás biztosításához. Ne feledkezzen meg arról, hogy amennyiben személyes azonosításra alkalmas vagy más módon személyét érintő adatait nyilvános online fórumokon közzéteszi, akkor ezeket az adatokat más felhasználók összegyűjthetik és felhasználhatják. A személyes adatokon kívül a webhely automatikusan adatokat gyűjthet számítógépe hardvereszközeiről és a telepített szoftverekről is, amelyeket megoszthat más webhelyekkel. Ezek közé az adatok közé tartozhat például számítógépe IP címe, a böngésző típusa, a tartománynév, a hozzáférési időpontok, valamint annak a webhelynek a címe, amelyről a webhelyre érkezett. Ezek az adatok a szolgáltatás minőségének biztosításához, illetve a webhely használatával kapcsolatos általános statisztikák készítéséhez szükségesek.

A Netfizetés.hu micropayment rendszere biztonsági okokból több redundáns szerveren tárolja a beérkezett SMS-ek adatait. A rendszerbe érkező SMS-ekkel kapcsolatban akár több évre visszamenőleg is pontos információval szolgálhatunk. Az SMS-t küldők telefonszámát, az SMS értékét, időpontját, és az SMS-ben érkező szöveget is tárolja a rendszer, az esetleges reklamációk kezelése végett.

A személyes adatok használata

Személyes adatai ismeretében a rendszer segítségére lehet abban, hogy gyorsabban rátaláljon a keresett szoftverre, szolgáltatásokra vagy információra az interneten. Amennyiben a jelen szabályzat másként nem rendelkezik, az Ön által ezen a webhelyen megadott személyes adatokat az Ön engedélye nélkül nem bocsátjuk harmadik fél rendelkezésére. Időnként más szolgáltatókat bízunk meg korlátozott szolgáltatások nyújtására saját nevünkben, például postai levélküldésre. Ezek a szolgáltatók csak a szolgáltatás nyújtásához szükséges adatokat kapják meg, és azokat nem használhatják más célra. Átadhatunk személyes adatokat, ha arra törvény kötelez, vagy amennyiben ezt a lépést jóhiszeműen szükségesnek tartjuk a jogsértés megszüntetéséhez, illetve a webhelyünkkel szemben indított jogi eljárás előmozdításához.

Ön az adatvédelmi szabályzat elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Netfizetés.hu Kft időközönként SMS-ben értesítse új szolgáltatásairól, vagy partnerei szolgáltatásairól. Abban az esetben ha Ön nem szeretne ilyen tájékoztató jellegű SMS-eket kapni, akkor kérjük íron az címre vagy hívja ügyfélszolgálatunkat!

A személyes adatok felügyelete

Személyes adatainak megadásakor a webhely az Ön engedélye nélkül nem bocsátja azokat harmadik fél rendelkezésére. Az adatokat a rendszer csak a fenti célok érdekében használja.

A webhely időről időre elektronikus levélben értesíti a felhasználókat. Kérheti, hogy ne küldjön a rendszer több ilyen elektronikus levelet, és töröljük személyes adatait a nyilvántartásból.Ne feledkezzen meg arról, hogy a jelen Adatvédelmi szabályzat és az e webhelyen megadott beállításai nem feltétlenül vonatkoznak más, a honlapról kiinduló termékekkel vagy szolgáltatással kapcsolatban megadott adataira.

A személyes adatok biztonsága

A webhely szigorúan védi személyes adatait, és figyelembe veszi az azok használatára vonatkozó rendelkezéseit. Adatait védjük elvesztés, más célra való használat, engedély nélküli hozzáférés vagy kiadás, változtatás, illetve rongálás ellen.

A szabályzat megváltoztatása

Időnként frissítjük ezt az Adatvédelmi szabályzatot. Az Adatvédelmi szabályzat tartalmának megváltozásáról tájékoztatjuk Önt, mégpedig vagy egy feltűnő értesítés elhelyezésével a honlapon, vagy pedig közvetlen értesítés küldésével. Érdemes rendszeres időközönként áttekintenie az Adatvédelmi szabályzatot, hogy mindig tudja, hogyan védjük a honlap által gyűjtött személyes adatokat. A szolgáltatás további használatával Ön elfogadja a jelen Adatvédelmi szabályzatot és annak frissítéseit.

VÁGJ BELE!

Az emelt díjas SMS fizetés növelni fogja bevételeidet!Indulás!