Bemutatkozás

A Netfizetés.hu legfőbb tevékenysége az online fizetési rendszerek létrehozása és üzemeltetése. Szakembereink több évtizedes tapasztalata az internetes kereskedelem és fizetési megoldások üzemeltetésében garancia arra, hogy biztosítani tudjuk azt a hátteret, amire Neked szükséged van és mindenkor szakszerű megoldást tudjunk biztosítani Partnereink számára. Emelt díjas SMS szolgátatásunk 2005-ben indult, de csak majd egy évvel később, 2006-ban kapta meg a szolgáltatás egyedi és meghatározó elnevezését, a Netfizetés.hu nevet.

SMS fizetés - Netfizetés.hu


A cég vezetője, Szabó Tamás személye változatlan 2005 óta a mai napig. A 2008-as év elején a tulajdonosi struktúrában történt változások és a megfelelő marketing stratégiák megválasztása hatalmas változást és fejlődést tett lehetővé a Netfizetés.hu háza táján. Partnereink is öregbítették jó hírünket és ezért Nekik is köszönhetjük, hogy ilyen sokan választottak minket. Az év végére már egy különálló cégként tudtuk csak elképzelni a jövőt, ezért 2009 januárjában alakult meg a Netfizetés.hu Kft és átvette a szolgáltatást és az oldal üzemeltetését.

A weboldalunk látogatói is nyomon követhették a változásokat, hiszen a fejlődés egyik mérföldköve az új arculat lett, ami a logó változását és az új kommunikációt foglalta magában. Mi sem vagyunk tökéletesek, mi is követtünk már el kisebb hibákat, épp ezért kerestük és reméljük, hogy megtaláltuk azt az utat, ami sikereink kulcsa lehet.

Emelt díjas SMS fizetés - Netfizetés.hu


Ha egy weboldalon azt látod, hogy a fizetési rendszert a Netfizetés.hu biztosítja, kérdezd meg bátran a webmestert, hogy mennyire elégedettek szolgáltatásunkkal. Mi tudjuk mi lesz a válasz, de győződj meg róla személyesen is!

Céljaink és hitvallásunk

Célkitűzésünk mit sem változott az elmúlt évek során: szeretnénk segítséget nyújtani mindazoknak, akik új fizetős szolgáltatással szeretnék bővíteni az internetes piacot vagy jelenleg nincsenek megelégedve bevételeikkel, ezáltal piaci helyzetükkel. Ha egyszerű és gyors fizetést szeretnél oldaladon, mi megvalósítjuk.

Büszkék vagyunk arra, hogy munkánkat annak szellemében végezzük, hogy az értéket képviseljen mindenki számára. Tudjuk, hogy Partnereink elvárják tőlünk, hogy munkánkat előrelátóan, megbízhatóan és szakértő módon végezzük. Ezeket az értékeket tűztük zászlónkra és ezeket az értékeket képviseljük mindennapi munkánk során. Úgy gondoljuk, hogy számunkra a legjobb reklámot az elégedett és sikeres Partnerek jelentik. Célunk, hogy Partnereink számára hosszú távú és kiegyensúlyozott hátteret biztosítsunk az online kereskedelem területén.

Szabó Tamás - Netfizetés.hu kft ügyvezetője


Mindent megteszünk, hogy Partnereink elégedettek legyenek, ezért rendszerünket folyamatosan fejlesztjük a beérkezett kéréseket alapul véve. Ha szeretnéd, hogy ötleteid is szerves részét képezzék rendszerünknek, akkor kérjük írd meg nekünk, mert szívesen fogadjuk megkeresésed, akár már meglévő Partnerünk vagy, akár még csak tervezed, hogy igénybe veszed a szolgáltatásainkat!


    .

VÁGJ BELE!

Az emelt díjas SMS fizetés növelni fogja bevételeidet!Indulás!